Digitale BRZO 2015 werkomgeving

Na maanden van ontwikkelen, toetsen in de praktijk, testen met diverse cases van en door klanten, is het gelukt een digitale werkomgeving te creëren voor BRZO bedrijven (besluit risico’s zware ongevallen 2015). Een digitale werkomgeving die exploitanten van BRZO locaties ondersteunt om aan hun verplichtingen te kunnen voldoen. Ideaal voor bedrijven die vanwege de BRZO 2015 nog een nieuwe inrichting nodig hebben of voor bedrijven die vanwege wijziging in de drempelwaarde een andere inrichting nodig hebben!

Wat maakt de werkomgeving uniek?

Het gebruik van NTA 8620. Deze staat vrij voor u als exploitant om te gebruiken, wij nemen deze standaard mee in de inrichting van het veiligheidsmanagementsysteem van de digitale BRZO werkomgeving!

De bijbehorende serviceverlening. Binnen één maand kunt u al basisomgeving implementeren en in productie nemen!

De samenwerking met partners. Wij werken samen met business partners en technologiepartners om onze producten en diensten iedere dag te verbeteren!

Opbouw digital twin. De omgeving heeft de beschikking over alle technische facetten om data te verzamelen en te analyseren, altijd en overal connectiviteit te bieden en virtuele modellen te presenteren real time voor alle stakeholders.

Voor meer informatie: neem dan contact op met Tjade Stans, onze Business Consultant.

 

Print Friendly, PDF & Email