Realiseer uw IT visie en versnel uw businessresultaten

Onze diensten zijn er op gericht uw IT strategie te bepalen en een flexibele (project)business te ontwikkelen in deze tijd van digitale transformatie. Om alle voordelen uit IT te halen is het belangrijk om het ideale IT scenario voor u te identificeren met de verwachte voordelen, kosten en impact op uw business en processen.

Migratie

Met een solide migratiestrategie kunnen we de digitalisering van uw (project)bedrijf vergemakkelijken. Samen met u zullen we meerdere IT aspecten in acht nemen, zodat potentiële risico’s en kosten tot een minimum herleid worden.

Manage & Support

QAP P3 Solutions onderscheidt zich écht van andere service providers! Wij gaan voor voorspelbaarheid, tijdigheid, integriteit en we zien IT Audits als een fééstje. Door onze samenwerking met gerenommeerde technologiepartners  zijn wij in staat om een zeer hoge mate van self service aan te bieden, waardoor niet standaard IT services, standaard worden! En heeft u toch support nodig, onze specialisten zullen het altijd opvolgen en 24x7x365 ondersteunen. En bij ons zit u niet vast aan een meerjarig contract. Onze services kunt u gewoon per maand afnemen en u hebt optimale schaalvrijheid, naar boven, maar ook naar beneden!

Klanttevredenheid op plaats nummer 1, 2 en 3

Klantentevredenheid is onze topprioriteit. Wij zijn continue op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten de beste IT services en ervaringen te kunnen bieden. Onze IT specialisten werken minimaal 1 dag per week aan hun eigen ontwikkeling en/of innovatieve vraagstukken en delen hun kennis en expertise dagelijks met onze klanten. De mate waarin onze IT specialisten kunnen delen is dan ook een kritische succesfactor.

Print Friendly, PDF & Email